Челси има добри шансове да привлече желан от Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" са в най-добра позиция да подпишат с бранителя Иван Фреснеда

Испанската медия Mundo Deportivo съобщава, че Челси е в най-добра позиция да привлече Иван Фреснеда от Валядолид през това лято. Барселона от доста време иска да вземе бранителя, но не приключва сделката за подписа му, като по този начин отварят вратата за “сините” да привлекат талантливия испански защитник.

Иван Фреснеда е нашумяло име през това лято.Много клубове следяха 18-годишния играч от януари, включително Арсенал и Нюкасъл Юнайтед. Барселона може да се счита за фаворит, но нещата се промениха за каталунците през последните няколко дни. Преследването им на Жоао Кансело отклони вниманието им от Фреснеда. На Барселона вече бе отхвърлена оферта в началото на лятото. Последната им оферта беше на стойност 13 милиона евро, включително бонусите. Реал Валядолид иска малко повече въпреки освобождаващата клауза на защитника от 20 милиона евро.

Според информациите, тимът на Челси е готов да наддава за Фреснеда. “Сините” смятаха, че са загубили Рийс Джеймс заради друга тежка контузия, което доведе до твърдения в медиите за връзката с Фреснеда. Сега Челси изглежда в най-добра позиция да подпише със защитника, който може да напусне срещу 10 милиона евро плюс бонуси. В същото време Барселона трябва да действа бързо, преди други клубове да се включат и евентуално да увеличат цената му.