Андриан Краев е следен от Кайзерслаутен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В момента отборът, с който преди години шампион на Германия стана друг бивш играч на "сините" - Мариан Христов, е на трето място във Втора Бундеслига, като е само на 2 точки от водача във временното класиране Санкт Паули

Кандидатът за промоция в Бундеслигата Кайзерслаутерн е един от отборите, които следят ситуацията с един от капитаните на Левски Андриан Краев. В момента отборът, с който преди години шампион на Германия стана друг бивш играч на “сините” – Мариан Христов, е на трето място във Втора Бундеслига, като е само на 2 точки от водача във временното класиране Санкт Паули.

Андриан Краев, който прави много силен сезон, има договор с Левски до края на първенството. От “Герена” правят всичко по силите си да го удължат. Те на няколко пъти излизаха с подобрени оферти към халфа. Последната бе близо до желаното от играча, но двете страни не се разбраха за размера на откупната клауза, която да бъде записана в споразумението. Наскоро Краев смени мениджърската агенция, която го представлява. В момента за интересите му се грижи бившият централен защитник на Левски Джон Ингълс.

Ако “сините” не подпишат нов договор с Краев, то дефанзивният полузащитник ще може свободно да преговаря с други клубове от 1 януари и дори да подпише предварителен договор с този, който му извади предложение, което го удовлетворява. През лятото “сините” отхвърлиха оферта на Лудогорец за правата му.

Левски вече успя да задържи трима играчи, които бяха в ситуацията на Краев – левия бек Цунами, централния защитник Кристиан Димитров и халфа Асен Чандъров.