google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изпълнителния директор на разградските „орли“ Ангел Петричев каза няколко думи пред медиите, преди отпътуването на тима за Милано, където ще се изиграе мачът реванш от 1/16 финалите на Лига Европа срещу Интер.

Двата отбора ще играят на празен стадион, заради мерките за сигурност, предназначени за ограничаване на заразата от коронавирус. С групата на Лудогорец замина и епидемиолога Руси Пантаджиев, който ще следи здравословното състояние на футболистите. „Орлите“ се прибират веднага, след края на мача, и ще трябва да преминат пъни изследвания във Военно-Медицинска Академия.

„Това, че няма да има фенове, няма как да е добре за нас. Футболистите на Лудогорец обичат да играят пред пълни трибуни. Това по-скоро е минус за нас. Негативния резултат срещу Етър няма да ни се отрази. Най-големите ни издънки винаги са идвали между международните мачове. Този мач вече сме го забравили. Остава много време до края на първенството. В плейофите ще си проличи, кой е най-добрия отбор. В спортно-технически аспект, вярвам, че ще се представим добре. Нашият отбор винаги играе за победа и не се предава. В първия мача играхме на добро ниво, ако успеем да изчистим грешките си, можем да очакваме добър резултат в реванша.“- сподели Петричев.

„Всеки нормален човек се притеснява от коронавируса. На ясно сме, че УЕФА добре е преценила рисковете. Най-важното е сигурността на феновете и футболистите. Колегите от Интер не показват уплаха. Все пак те са на мястото на заразата. Ако имаше от какво да се притесняваме, те щяха да ни предупредят. Взехме много строги мерки за сигурност. Поддържаме постоянен контакт с различни институции. Преговорили сме всичко. Футболистите също са добре информирани“ – коментира най-нашумялата теме шефът в Лудогорец.