Английски нападател има желание да премине в Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Брентфорд - Айвън Тони, има желание да се присъедини към "сините" това лято

Според информация на медията Football Insider, нападателят АйвънТони е взел решение за бъдещето си, ако напусне Брентфорд през летния трансферен прозорец. Английският национал иска да се присъедини към тима на Челси. Нападателят е оценен на около 50 милиона евро и сумата надали ще е проблем за “сините”. Междувременно звездата на Брентфорд е трансферна цел и на Тотнъм.

Айвън Тони е един от най-желаните нападатели в ЕВропа от първата кампания на Брентфорд във Висшата лига. Англичанинът се представяше страхотно за “пчеличките”, като наказанието му заради залагания беше единственият минус в иначе безупречния му престой в Премиър Лийг.

Забраната да играе заради залагания обаче попречи на прогреса на Тони през сезон 2023/24, ограничавайки го само до 17 участия във Висшата лига. 28-годишният играч отбеляза спад в представянето си, успявайки да вкара само четири гола и да направи две асистенции.

Въпреки това акциите на Тони остават високи и той е желан от топ отборите. Нападателят може да смени клуба в Лондон, като Челси и Тотнъм искат да го привлекат. В Челси имат нужда от нов номер 9, който да им гарантира 15-20 гола на сезон и Тони може да направи това. Самият нападател желае да облече екипа на “сините” и предпочита трансфер на “Стамфорд Бридж” вместо в Тотнъм.