Ансу Фати е решил да си тръгне от “Камп Ноу”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фати вече е инструктирал агентите си да му търсят нов отбор, въпреки че има договор с каталунците за още четири години с освобождаваща клауза в размер на 1 милиард евро.

Ансу Фати е решил, че ще си тръгне от Барселона. „Ас“ твърди, че причината за това е, че играчът е убеден в това, че Шави Ернандес няма да разчита редовно на него. Доказателство бе срещатй с Хетафе, в който Ансу бе едва четвърта промяна, която наставникът осъществи в 79-ата минута. В игра се появиха Абде Езалзули и 16-годишния Ламин Ямал преди него.

Според информацията „Ас“ Фати вече е инструктирал агентите си да му търсят нов отбор, въпреки че има договор с каталунците за още четири години с освобождаваща клауза в размер на 1 милиард евро.

От „Дейли Мейл“ пък добавят, че към него проявяват интерес от топ клубовете във Висшата лига, като се споменават Арсенал, Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

В момента Ансу е на 20 години. Той дебютира за представителния отбор на каталунците още на 16. До момента има 110 срещи за „блаугранас“, реализирал е 29 попадения и 10 асистенции.