Антъни беше обявен за невинен от бразилските власти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Разследването срещу футболиста на Ман Юнайтед завърши без обвинение.

Атакуващият играч на „Червените дяволи“ беше под полицейско разследване в родната си Бразилия след като негова бивша приятелка го обвини във физически и психически тормоз.

Антъни беше разпитан от полицията, докато неговата приятелка също даде показания. Властите в Сао Пауло са събрали показания от 19 свидетели по време на разследването.

Днес беше обявено, че разследването е приключило и те няма да повдигнат обвинения на футболиста на Манчестър Юнайтед. В същото време, полицията в Манчестър също разследва бразилския футболист и те все още не са обявили дали ще повдигнат обвинения на Антъни или не. Крилото на отбора от „Олд Трафорд“ винаги е отричал обвиненията срещу него като неверни.

Адвокатите на футболиста обявиха, че винаги са вярвали в невинността на техния клиент и са щастливи, че властите в Бразилия са потвърдили това.

Антъни е част от тима от “Олд Трафорд” въпреки слуховете, че Ман Юнайтед може да се опитат да го продадат през настоящото лято и по всичко изглежда, че бразилецът ще бъде част от „Червените дяволи“ през настоящия сезон.