Антонио Рюдигер: Напълно отдаден съм на каузата на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Преговорите между моя щаб и клуба продължават", отсече снажният германец.

Централният бранител на Челси Антонио Рюдигер даде мнението си относно евентуалния си нов договор със “сините” от Лондон.

Както е известно, настоящият контракт на 28-годишния футболист изтича през лятото и към момента той продължава да не може да се разбере с босовете на клуба за удължаването му.

“Напълно отдаден съм на Челси, както винаги съм бил. Преговорите между моя щаб и клуба продължават и това е всичко, което трябва да знаете. Трябва да мисля за семейството си. Децата ми са родени в Лондон, а това показва, че семейството ми се чувства добре тук. Останалото трябва да преценят хората, които вземат решенията, така че ще видим дали ще успеем да се разберем”, заяви Рюдигер.

“За мен не е трудно да продължавам да давам всичко от себе си за клуба, дори и в тази ситуация. Защото това, което казвам, не са просто думи. Наистина съм отдаден на каузата на Челси. Доказал съм го през годините, защото бях тук не само в хубавите, но и в някои доста тежки моменти. Лесно ми е, защото съм съсредоточен само върху това, което се случва на терена. Дължа много на всички в клуба. На треньора, на съотборниците си, на семейството ми, така че мисля само за важните неща”, каза още германецът.