Антов: Направих голяма крачка, феновете на ЦСКА са най-великите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пожелавам на ЦСКА титли, купи и нов стадион", заяви Вальо Антов

Новото попълнение на италианския Болоня Валентин Антов говори пред DIEMA SPORT по време на приятелския мач на ЦСКА срещу Ботев Враца. Антов заяви, че вече е контактувал с наставника на клуба от Серия “А” Синиша Михайлович и е изцяло фокусиран върху бъдещите си изяви в тима от Реджо Емилия.

Антов разказа за трансфера си в Болоня, като сподели, че всичко се е развило много бързо и не е имал време да получи съвет от никой. Антов пожела на привържениците на ЦСКА титли, купи, както и нов стадион и каза, че ще стиска палци на отбора.

“Смятам, че такъв шанс ти се пада веднъж в живота, така че го сграбчих и искам да се докажа в новия си клуб. Ще играя в едно от най-добрите първенства. Италия е известна със своята силна защита и смятам, че е добро място и да се боря, за да се изградя още като футболист”.

„Не съм се обаждал на Десподов, тъй като нещата бързо се развиха. Дано да се адаптирам бързо. Успяхме да се чуем със Синиша Михайлович, но за малко. Нямам търпение да се запозная с всички и да стартирам тренировъчния процес, за да се развивам още”, продължи Антов.

„Колкото по-бързо започна да играя, толкова по-добре. Не искам да давам прогнози. Знам, че това е голяма крачка и времето ще покаже. В Англия дори е невъзможно вече да се отиде след Брекзит и ситуацията. Даже от България е невъзможно. Нямам идея за офертите от английски отбори. Отивам в Болоня и съм фокусиран изцяло върху този клуб” заяви българският национал.

“Моето посланието към феновете на ЦСКА е, че те са най-великите. Аз съм роден на стадион “Българска армия”. Пожелавам им всичко най-добро, да имат нов стадион, титли и купи. Стискам палци на всички момчета”, завърши Вальо Антов.