Араголаса: По-добре да играе момче на 17 години, а не на 33!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всички играчи са важни. Аз предпочитам да играе футболист на 17 години, а не на 33. Говорихме със Симеон Мечев, той не споделя нашите виждания"

Густаво Араголаса изрази коментара си след третия успех на неговите футболисти в шампионатната среща с Крумовград, която закри четвъртия кръг от efbet Лига.

“Много съм доволен от победата. Много съм горд от играчите, защото следваха стъпка по стъпка това, което изисквам от тях”, започна южноамериканецът.

“Доволен съм, защото това е отбор, който се бори, играчите дават много от себе си. Ние се готвим мач за мач. Опитваме се да сме най-добрите. Понякога играем както можем, не както искаме.”

“Всички играчи са важни. Аз предпочитам да играе футболист на 17 години, а не на 33. Говорихме със Симеон Мечев, той не споделя нашите виждания”, сподели Араголаса относно новината за раздялата с капитана на отбора по рано през седмицата.

“Виждам ги добре. Израстват и не се страхувам да ги пускам, защото дават максимума за отбора. Искам да имам поне 4-5 млади на игрището”, завърши Араголаса по повод клубните юноши – в мача срещу Крумовград, след като титуляр започна Божидар Пенчев, а впоследствие на терена се появиха Дамян Йорданов, Александър Петров и Васил Василев.