Арда готви мощен “син” десант за дуела с ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Доброто представяне на Арда в първите два кръга от първенството в Първа лига увеличи ентусиазма сред феновете на тима от Кърджали, които се готвят за многочислен десант в столицата.

В понеделник съставът, воден от Николай Киров гостува на новака в елитния ешелон ЦСКА 1948 като любопитен факт е, че двата отбора регистрираха само равенства в мачовете досега.

Арда стартира с голово шоу – 3:3, в Монтана, а през уикенда бе близо до победата над Левски, но в крайна сметка се задоволи с ново реми – 1:1.

1948, предвождан от бившия селекционер на националния отбор Красимир Балъков взе точка от сблъсъка с ЦСКА София – 2:2, а след това не се предаде и при визитата на Берое – 0:0.

От фен клуба  на Арда вече информираха почитателите на отбора за часа на тръгване към столицата, приканвайки всички пътуващи да бъдат облечени в синьо.

Кърджалийци са убедени, че и този път ще осигурят гореща подкрепа за своите любимци с помощта на “синьото” море на националния стадион “Васил Левски”

Ето и съобщението на фен-клуба на Арда:

На 24 август  АРДАще гостува на новака в efbetЛИГА ЦСКА 1948. Двубоят е от 21:00ч. в София. Сборен пункт за желаещите да гледат на живо мача, е на паркинга пред АРЕНА АРДА в деня на мача в 15:00, а тръгването е в 15.30ч.

От фен клуба предупреждават, че няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както в автобусите, така и на стадиона. Също така с предимство са всички членове на фен клуба, както и предварително записаните.

От фен клуба приканват всички привърженици на АРДА да са облечени в синьо, каквито са клубните цветове.

От там призовават всички фенове на кърджалийския тим стриктно да спазват мерките, предписани от спортното и здравното министерства, за предпазване от разпространение на коронавирусната инфекция и припомнят, че настаняването на зрителите трябва да е най-малко през две седалки.