Арда Гюлер е горд, че ще играе за най-големият клуб в света
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гюлер заяви, че няма намерение да играе в други клубове под наем и иска да има роля в Реал Мадрид

Талантливият турски футболист Арда Гюлер говори пред медиите за първи път като футболист на Реал Мадрид. Днес играчът бе подложен на медицински изследвания и позира с фланелката на “белия балет”, като ще играе с номер 24. Младата звезда на турския футбол си постави много високи цели на „Сантиаго Бернабеу“.

„Това е най-големият клуб в света и се чувствам горд. Получих множество оферти, но приоритетът ми винаги е бил Реал Мадрид. Харесва ми да създавам положения, но и да играя офанзивно. Треньорът решава на коя пзиция ще играя. Чувствам се готов. Идвам да се трудя и да давам всичко от себе си. Охвърлям варианта за преотстъпване под наем. Искам да остана в Реал Мадрид. Ако клубът ми даде възможност да играя, ще се опитам да се възползвам от нея. Не мисля за отдаване под наем. Реал Мадрид ме купи и идвам, за да играя тук“, заяви Гюлер.

Гюлер заяви, че иска да стане легенда на отбора: „Кристиано Роналдо, Месут Йозил, Гути… Искам да бъда легенда като тях и идвам с тази цел. Да, говорих с Йозил, той ми е като брат. Каза ми, че това е най-големият клуб в света. Карло Анчелоти ми се обади и ми каза, че иска да ме види на живо. Също обяви и къде ще ме позиционира. Има много разговори. Що се отнася до спомените ми за Реал Мадрид, сещам се за финалите в Шампионска лига, които гледах с моите приятели. Барселона? Повтарям, че имаше много клубове, които ми представиха своята оферта. Но щом се появи Реал Мадрид, всичко останало нямаше значение. За мен Лука Модрич е най-добрият полузащитник в света и ще науча много от него”, продължи Гюлер.

Младият турски футболист заяви, че няма намерение да играе в други клубове под наем. Той е получил уверение, че ще играе в Реал и ще има роля в състава на Карло Анчелоти.