Арсенал, Челси и Тотнъм ще се борят за голмайстора на Фейенорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мексиканският национал Сантяго Хименес ще струва най-малко 60 милиона паунда през лятото

Според информация на медията Football Insider, Фейенорд няма намерение да продава Сантяго Хименес през януари и ще се раздели с него само за 60 милиона паунда или повече през лятото на 2024 г. Отборите на Арсенал, Челси и Тотнъм са само няколко от клубовете, които имат желание да се подсилят с мексиканския национал.

Сантяго Хименес вече отбеляза 20 гола този сезон във всички състезания за Фейенорд и беше ключов играч за успеха им в Ередивизи миналия сезон. Нидерландският гранд е наясно с нарастващия интерес към тяхната звезда и знае за много от тези отбори, които редовно следят мексиканеца. Фулъм наскоро изпрати скаути да наблюдават Хименес по време на срещата им със Селтик в Шампионската лига, но “котиджърс” надали ще могат да се преборят с по-богатите клубове.

Клубове като Арсенал, Челси и Тотнъм трябва да платят 60 милиона паунда или повече, за да вземат мексиканеца от Фейенорд. “Сините” е логично да са сред заинтересованите отбори, като Маурисио Почетино призовава клуба да направи ключови трансфери следващия месец, които може да включват и нападател.

Някои медии предполагат, че Челси са готови да платят много за Виктор Гьокереш от Спортинг Лисабон, но може да опитат оферта и за Хименес следващия месец. Фейенорд обаче едва ли ще отстъпи през януари и вероятно ще задържи звездата си поне до лятото.