Арсенал и Ливърпул в трансферна битка за Йеспер Линдстрьом
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Грандовете от Висшата лига са готови да се борят за звездата на Айнтрахт Франкфурт Йеспер Линдстрьом

Две от отборите с големи амбиции през новия сезон на Висшата лига – Арсенал и Ливърпул, следят отблизо звездата на Айнтрахт Франкфурт Йеспер Линдстрьом и обмислят да го привлекат през текущия трансферен прозорец. Тимът от Бундеслигата иска 35-40 милиона евро, за да се раздели с датчанина.

Арсенал и Ливърпул направиха някои значими трансфери това лято, но все още има място за още няколко класни попълнения. Гарантирането, че на нито една позиция няма слаб футболист, ще бъде от ключово значение, тъй като те се стремят да се борят с Манчестър Сити през новия сезон.

23-годишният Линдстрьом е страхотен талант и привлече вниманието в датския Бронди, където направи силни изяви старшата си възраст. Той се премести в Бундеслигата в тима на Айнтрахт Франкфурт през 2021 г. и оттогава става все по-добър. Атакуващ полузащитник, който също може да играе отляво или като втори нападател, гъвкавостта на Линдстрьом го прави чудесна опция и за двата отбора от Висшата лига. Надежден подавач и голмайстор, датската звезда отговаря на всички изисквания, когато става въпрос за съвременен номер 10.

Цена от около 35-40 милиона евро трябва да не представлява проблем за Арсенал и Ливърпул. Те обаче трябва да избързат, тъй като тимовете на Нюкасъл, Тотнъм, РБ Лайпциг, Ювентус, Интер и Наполи също следят Линдстрьом.