google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Микел Артета има желание да привлече дефанзивен полузащитник през следващия трансферен прозорец

Според медията Football Insider, Арсенал ще се стреми да подпише с дефанзивен халф през януари, за да разреши проблемна позиция в състава. Постоянните проблеми с контузии на Томас Партей оставиха Микел Артета без опции, тъй като той би искал да доведе играч, който да е алтернатива на Деклан Райс.

От началото на сезона повечето медии съобщават, че Арсенал се нуждае от нов нападател, за да подсили атаката си. Хора като Айтън Тони и Душан Влахович са свързвани клуба, но всъщност Микел Артета има други планове. Артилеристите няма да имат много голям бюджет през януарския прозорец, въпреки че имат желание да укрепят няколко позиции в отбора с нови попълнения. Тъй като Юриен Тимбър е контузен, те може да търсят нов защитник в следващия прозорец, докато полузащитник също присъства в дневния им ред.

Отсъствието на Партей остави Артета с ограничени възможности през труден период от техния сезон. Следователно мениджърът не иска да разчита твърде много на ганеца през втората част на сезона и желае клубът да подпише с дефанзивен полузащитник приоритетно през януари.

Играчи като Дъглас Луис и Рубен Невес фигурират в списъка с трансферни цели на Арсенал. Микел Артета би искал някой с опит във Висшата лига, така че предстои да видим кой халф ще акостира на “Емиратс” през януари.