Арсенал може да върне португалски национал във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Артилеристите" са се прицелили в Рубен Невеш, който играе в Ал Хилал

Треньорът на Арсенал Микел Артета работи усилено по зимната селекция на тима. Испанският специалист е поискал от ръководството на “топчиите” да му осигурят услугите на португалския национал Рубен Невеш, пише вестник Sport.

Невеш играе в Ал Хилал от Саудитска Арабия в момента, след като премина през лятото в този клуб. Португалският халф има контракт до лятото на 2026 г. и няма лесно да напусне отбора. Ал Хилал плати за услугите му 40 млн. евро на Уулвърхемптън през летния трансферен прозорец.

Артета иска да подсили отбора си в халфовата линия, като се надява през януарския трансферен прозорец да привлече класен полузащитник. Арсенал ще трябва да се пребори с Нюкасъл за подписа на Рубен Невеш, тъй като и “свраките” имат интерес към халфа.

Невеш познава отлично играта във Висшата лига и би бил страхотно попълнение за всеки един клуб. В последните няколко сезона 26-годишният халф бе сред най-добрите полузащитници в английския елит. Мнозина бяха изненадани от трансфера му в Саудитска Арабия през лятото, но той скоро може да се върне обратно в Премиър Лийг.