Арсенал опитва да пласира ненужен футболист в Бешикташ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" започват нови преговори с Бешикташ за трансфер на Никола Пепе

Въпреки че трансферният прозорец е затворен за клубовете от Висшата лига, що се отнася до привличането на играчи, те все още могат да продават играчи на чуждестранни клубове. Информация на медита L’Equipe твърди, че Арсенал ще проведе нови преговори с Бешикташ относно трансфера на крилото Никола Пепе.

Пепе се представя много под очакванията, откакто се премести в Арсенал за 72 милиона паунда през 2019 г. Той беше под наем Ница миналия сезон като вкара 8 гола във всички турнири и може да се окаже качествен трансфер за Бешикташ. Турският гранд все още може да подписва с играчи и се нуждае от добри атакуващи попълнения. Въпреки че Пепе не успя да оправдае очакванията във Висшата лига, той има качеството да успее в турската лига и да се превърне в ключов играч за Бешикташ този сезон.

На “Емиратс” много добре знаят, че задържането му в клуба няма никакъв смисъл и едва ли ще играе редовно за Арсенал. Те трябва да намалят загубите си от привличането на играча и да го продадат това лято. Възможността да го трансферират в Бешикташ не може да бъде пропусната. Пепе също трябва да помисли за своето бъдеще и ще се стреми да сложи край на кошмарния си период в тима от Северен Лондон.