Арсенал отхвърлиха офертата на Форест за Нкетия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нотингам отправиха предложение за нападателя.

Нотингам Форест искат да се подсилят с нападателя на „Топчиите“ Еди Нкетия след като са се спрели на него като 1 от основните си цели през настоящия трансферен прозорец.

25-годишният футболист договори своите условия с френския гранд Марсилия в началото на лятото, но отборът от Лига 1 не успя да убеди Арсенал да приеме оферта за нападателя по-ниска от желаните от „Артилеристите“ 30 милиона паунда.

Сега Нотингам са си поставили целта да подпишат с Нкетия, за да подсилят атаката си и са отправили оферта на стойност 25 милиона паунда заедно с бонусите, но от Лондонския клуб са я отхвърлили. Преговорите между двата отбора от Висшата лига продължават като в същото време агентите на Еди работят с Форест за личните условия на Нкетия.

Нкетия беше неизползвана резерва в първия мач на Арсенал от новия сезон в който те победиха с 2-0 Уулвърхемптън след голове от Хаверц и Сака.

Еди вкара 6 гола във всички турнири през изминала кампания и направи своя дебют за националния отбор на Англия при победата на „Трите лъва“ над Австралия с 1-0 през Октомври.