Арсенал преотстъпи защитник на Шалке 04
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сеад Колашинац се завръща на "Фелтинс Арена"

Немският Шалке 04 се подсили с босненския национал Сеад Колашинац. Той се завръщане на „Фелтинс Арена” и ще играе през пролетния полусезон като преотстъпен от Арсенал.

Босненецът премина от Шалке в Арсенал през лятото на 2017-а година. Той имаше доста добри мигове при “артилеристите”, но напоследък не получаваше шансове за изява. “Кралскосините” са в тежка ситуация като се намират на последното място в класирането на Бундеслигата с едва 4 точки от 13 изиграни мача.

Тимът на Шалке все още няма победа през този сезон и ще се стреми да се представи много по-добре през 2021 г. Колашинац със своя опит ще се опита да помогне на “кралскосините” да запазят мястото си в Първа Бундеслига. Националът на Босна заяви, че е щастлив, че ще може отново да играе за Шалке.

„Горд съм и щастлив, че ще мога да облека отново екипа на Шалке. В момента отборът се намира в трудна ситуация. През следващите седмици и месеци моето желание е да помогна на тима да спечели колкото се може повече точки, а това ще го направим заедно. Сигурен съм в това на 100%”, заяви Колашинац пред сайта на Шалке 04.

Следващият мач на Шалке 04 е гостуване на Херта на 2 януари в двубой от 14-ия кръг на Първа Бундеслига.