Арсенал ще се пробва да привлече вратаря на Брентфорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" с интерес към испанеца Давид Рая

Арсенал проучва възможността да подпише с вратаря на Брентфорд Давид Рая. Тимът от Северен Лондон иска да вземе испанския национал, който да се състезава заедно с настоящия номер 1 на вратата – Аарън Рамсдейл, за титулярно място. Брентфорд все още не е получил оферта от Арсенал, или който и да е друг отбор, но е наясно с техния интерес.

“Пчелчките” са поставили цена от 40 милиона паунда на испанеца, като високата сума отказа германския шампион Байерн Мюнхен от привличането на Рая. Баварците се опитаха да убедят представителя на Висшата лига да намали изискванията си, но лондонския клуб отказа, поради което преговорите между двата клуба приключиха доста бързо.

В Брентфорд все ще вярват, че мгат да вземат 40 милиона за вратаря си, но от Арсенал. Микел Артета иска в състава му да има сериозна конкуренция на всеки пост, а Давид Рая е качествен вратар, който ще предизвика Аарън Рамсдейл да се представя още по-добре.

Давид Рая е в Брентфорд от 2019 г., когато бе привлечен от Блекбърн Роувърс. Испанецът не е играл на професионално ниво в родината си, което е любопитен факт.