Арсенал влиза в ожесточена битка за Кефрен Тюрам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Микел Артета иска 22-годишния полузащитник на Ница, който е цел на Челси, Ливърпул и Манчестър Юнайтед

В информация на медията Independent се твърди, че Арсенал проявява интерес към Кефрен Тюрам и няколко други полузащитници. Отборите на Челси, Ливърпул и Манчестър Юнайтед също са заинтересовани от 22-годишния французин, така че битката за подписа му ще бъде ожесточена.

Арсенал вече подписа с Деклан Райс от Уест Хем в рекорден трансфер за Англия това лято. Но изглежда, че все още не са приключили с укрепването на халфовата си линия. Тюрам е невероятен талант с огромно бъдеще пред себе си и той е свързван с редица топ клубове, включително Ливърпул, които от началото на лятото са по следите му.

22-годишният играч може да бъде изкушен да се присъедини към по-голям клуб това лято, а възможността да се присъедини към otbor като Арсенал може да бъде привлекателно предложение. Тюрам има качества да се развие в завършен полузащитник и той може да бъде идеалният партньор за Деклан Райс в халфовата линия на “топчиите”. Френският национал ще добави класа в защита и ще помогне и за създаването на възможности за гол. Остава да видим дали Арсенал ще последва интереса си с конкретно предложение за привличането на 22-годишния полузащитник през следващите седмици.

Тюрам ще се надява да се състезава на най-високо ниво и възможността да се присъедини към клубове като Арсенал и Манчестър Юнайтед ще бъде изкушаваща за него. И двата клуба ще играят в Шампионската лига през следващия сезон, докато Ливърпул пропуска футбол в евро турнирите, но пък търси заместници на Джордан Хендерсън и Фабиньо и Юрген Клоп харесва качествата на френския халф.