google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В последните дни Кристиано Роналдо е свързван с трансфер в ПСЖ и Ман Юнайтед

Имаше много спекулации през тази седмица, че италианският шампион Ювентус възнамерява да продаде голямата си звезда Кристиано Роналдо в края на сезона. Според „AS“ обаче, португалският наапдател не е информиран за тези планове на “бианконрите” и няма намерение да си тръгва от Торино, където се чувства щастлив.

Освен това семейството на Роналдо се чувства супер щастливо в Италия, така че фокусът на Кристиано е да остане на “Алианц Стейдиъм” поне до края на контракта си с клуба, който е до лятото на 2022 година.

Френският шампион ПСЖ е сред отборите, които са свързани с трансфер на Роналдо, а спортният директор тима Леонардо не изключи трансфер на португалската звезда на “Парк де Пренс”. Заради щетите, които нанесе пандемията от коронавирус на финансовото състояние на Юве, се спекулираше, че „старата госпожа“ може да се раздели с Роналдо, тъй като той взима огромна заплата от около 30 млн. евро на година.

По-рано днес имаше и информация, че Манчестър Юнайтед обмисля да върне нападателя на „Олд Трафорд“, където Роналдо имаше шест успешни години, преди да осъществи трансфер в тима на Реал Мадрид през 2009 г.

Самият Кристиано продължава да е силно привързан към Ман Юнайтед, но няма намерение да се връща при “червените дяволи”, тъй като смята, че времето му в клуба е отминало.