google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бирмингамци се отказали от трансфер на аржентинския халф

Бъдещето на аржентинския полузащитник Джовани Ло Селсо продължава да бъде несигурно. През последните седмици аржентинският национал беше свързван с трансфер в тима на Астън Вила. Но според журналиста Руди Галети, воденият от Унай Емери отбор е отхвърлил идеята да подпише с бившата звезда на Бетис.

Джовани Ло Селсо в момента е футболист на Тотнъм. Той се присъедини към “шпорите” през лятото на 2019 г., след като направи много добри игри с тима на Бетис. Въпреки че беше важна част от отбора на Тотнъм в първите години, аржентинският полузащитник бавно регресира в тима от Северен Лондон.

Джовани Ло Селсо прекара два периода под наем във Виляреал и имаше проблеми с контузии през последните сезони. Въпреки че играеше роля в тима на Тотнъм през миналия сезон заради контузията на Джеймс Мадисън, 28-годишният играч беше на терена за ограничен период от време. Той взе участие в общо 24 мача, но беше на терена по-малко от 600 минути.

Нещата едва ли ще се подобрят за Ло Селсо в Тотнъм, тъй като треньорът Анге Постекоглу не смята да разчита на него за сезон 2024/25. Тъй като договорът на Ло Селсо изтича след по-малко от 12 месеца, Тотнъм иска да спечели пари с продажбата му. Астън Вила е един от клубовете, които бяха свързвани с трансфер на аржентинеца. Унай Емери обаче е отхвърлил възможността да вземе аржентинския халф на “Вила Парк”.