Астън Вила следи ситуацията около Николо Дзаниоло
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Все пак с работата по трансфера на носителя на Лигата на конференциите с фланелката на Рома се е бил заел и новият спортен директор на клуба Мончи, който е на поста от началото на лятото.

Унай Емери и Астън Вила вече подписаха с трима футболисти през това лято, но по нищо не личи, че “бирмингамци” ще спират със селекцията. След привличането на Пау Торес, Юри Тилеманс и Муса Диаби, носителят на Шампионската лига за 1982-ра година се опитва да си осигури и услугите на Николо Дзаниоло от турския Галатасарай.

Дзаниоло е собственост на Галатасарай от изминалата зима, пристигайки от Рома. Той направи солидна кампания, записвайки 12 мача и 5 гола във всички надпревари. Не е ясна причината, поради която Емери и щаба му желаят привличането на италианеца предвид богатия набор на алтернативи на неговата позиця на терена.

Все пак с работата по трансфера на носителя на Лигата на конференциите с фланелката на Рома се е бил заел и новият спортен директор на клуба Мончи, който е на поста от началото на лятото. Все още не е ясна трансферната сума, която ще бъде преговаряна и от двата клуба за играча.