google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дюшекчиите" са информирали каталуците да решат скоро за бъдещето на португалския национал

Тимът на Барселона трябва в най-близко бъдеще да вземе решение за ситуацията на Жоао Феликс. Както е известно, в момента португалецът играе под наем в испанския шампион, който плати на Атлетико Мадрид 10 милиона евро от сделката.

Атлетико Мадрид е поставил ултиматум на Барса да реши в скоро време дали да задържи Феликс под наем и за следващия сезон. Мадридският клуб ще иска 15 милиона евро за наема, след което и ще има клауза, която ще накара Барселона задължително да купи футболиста. Предполага се, че Атлетико ще поиска поне 70 милиона евро за офанзивния футболист.

Жоао Феликс няма намерение да се връща в тима на Диего Симеоне, но пък в момента Барселона не са са сигурни дали искат да го задържат. Президентът на “блаугранас” Жоан Лапорта има желание португалецът да остане в клуба, докато треньорът Шави не е на 100% сигурен, че португалецът е правилното попълнение.

Жоао Феликс имаше силно начало на периода си в Барселона, но в последно време формата му спадна. Той успя да вкара само един гол в изминалите 4 двубоя на каталунците.