Атлетико иска Барселона да вземе решение за Жоао Феликс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дюшекчиите" са информирали каталуците да решат скоро за бъдещето на португалския национал

Тимът на Барселона трябва в най-близко бъдеще да вземе решение за ситуацията на Жоао Феликс. Както е известно, в момента португалецът играе под наем в испанския шампион, който плати на Атлетико Мадрид 10 милиона евро от сделката.

Атлетико Мадрид е поставил ултиматум на Барса да реши в скоро време дали да задържи Феликс под наем и за следващия сезон. Мадридският клуб ще иска 15 милиона евро за наема, след което и ще има клауза, която ще накара Барселона задължително да купи футболиста. Предполага се, че Атлетико ще поиска поне 70 милиона евро за офанзивния футболист.

Жоао Феликс няма намерение да се връща в тима на Диего Симеоне, но пък в момента Барселона не са са сигурни дали искат да го задържат. Президентът на “блаугранас” Жоан Лапорта има желание португалецът да остане в клуба, докато треньорът Шави не е на 100% сигурен, че португалецът е правилното попълнение.

Жоао Феликс имаше силно начало на периода си в Барселона, но в последно време формата му спадна. Той успя да вкара само един гол в изминалите 4 двубоя на каталунците.