Атлетико Мадрид е фаворитът на Sesame при гостуването на Леванте
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Атлетико Мадрид ще се изправи срещу Леванте на „Естади Сиутат де Валенсия“ за мач от 11-ия кръг на испанския шампионат Ла Лига. Двубоят е в четвъртък вечер от 22:30 часа наше време.

Леванте заема 19-та позиция и е в зоната на изпадащите в класирането, след като завоюва само пет точки в хода на сезона до момента, докато Атлети е на 4-то място с 18 точки. Съвсем разбираемо предвид разликата в класите на двата отбора и представянето им през сезона, букмейкърът Sesame определя Атлетико Мадрид за фаворит за победа в тази среща. Всеки клиент на букмейкъра след успешна Sesame bg Регистрация може да направи залози на двубоя, както и на много спортни събития от цял свят.

Леванте записа комфортна победа с 2:00, когато се изправи срещу Атлетико Мадрид за последно през февруари тази година на стадион “Уанда Метрополитано” в испанската столица. Това беше първата им победа в осем сблъсъка, тъй като преди това Атлетико бе без поражение в седем срещи, регистрирайки пет победи и две равенства за периода. Последните мачове между двата отбора бяха доста оспорвани, тъй като само в предходната от изминалите шест срещи двата отбора бяха разделени с повече от един гол. В два от последните пет мача между Леванте и Атлетико бяха отбелязани над 2,5 гола, а три от двубоите бяха с попадения в двете врати. Букмейкърът Sesame предлага атрактивен коефициент за опцията двата тима да се разпишат в предстоящия двубой. Атлетико Мадрид напоследък не е стабилен в защита и е доста вероятно Леванте да намери мрежата в четвъртък вечер.

Тимът на Леванте участва в най-зрелищния мач от Ла Лига през този сезон, като загуби с 3:5 при визитата си на Севиля на „Рамон Санчес Писхуан“ в неделя. В момента домакините са в лоша форма, тъй като не са спечелили нито една от десетте състезателни срещи този сезон, записвайки пет равенства и пет поражения. Леванте не бе се разписвал в четири поредни срещи до двубоя със Севиля през изминалия уикенд. Тимът успя да отбележи повече от гол само в две срещи, като това беше постигнато, когато се изправи срещу два от най-добрите отбори в Испания в лицето на Севиля и Реал Мадрид. Само един от последните десет мача на Леванте завърши с победи за гостуващите тимове, докато домакините триумфираха четири пъти за периода. Два от последните пет сблъсъка на тима доведоха до над 2,5 гола, като само в последния и двата отбора намериха мрежата.

Атлетико Мадрид изоставаше с два гола до 60-ата минута в мача си срещу Реал Сосиедад в неделя, но двубоя на стадион “Уанда Метрополитано” завърши при равенство 2:2, след като Луис Суарес отбеляза две попадения, за да донесе точка на „дюшекчиите“. Отборът на Диего Симеоне вече е без победа в две поредни срещи, след като загуби с 2:3 от Ливърпул у дома в сблъсък от Шампионска лига миналия вторник. Атлетико трябва да подобри представянето си в защита, след като допусна пет гола в последните два мача. Само в една от последните двадесет срещи на Атлетико Мадрид двата отбора бяха разделени с повече от един гол. Два от последните десет мача на „дюшекчиите“ завършиха с победи за отборите, играещи у дома, а гостите триумфираха четири пъти за периода. Хазартният оператор Sesame очаква нов успех за гостуващия тим в мач на Атлетико. Три от последните пет мача на тима доведоха до над 2,5 гола и всяка от тези три срещи предложи попадения в двете врати, но дали ще видим размяна на голове и в двубоя им срещу Леванте ще разберем в четвъртък вечер, когато двата отбора премерят сили на „Естади Сиутат де Валенсия“.