Атлетико Мадрид подели по точка с Виляреал след ново нулево реми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Атлетико Мадрид направи нулево реми срещу Виляреал в мач от петия кръг на Примера Дивисион. Срещата на “Уанда Метрополитано” не предложи много ситуации пред двете врати, а това бе втори пореден двубой, в който “дюшекчиите” завършват наравно 0:0. Преди няколко дни тимът на Диего Симеоне подели точките с новака Уеска след нулево равенство като гост.

Въпреки че Луис Суарес започна като титуляр, партнирайки си с Жоао Феликс в предни позиции, а през второто полувреме в игра се появи и Диего Коста, Атлетико не успя да се разпише във втори пореден мач в първенството. Така мадридчани събраха пет точки в своя актив, докато със спечелената точка Виляреал излезе начело в класирането с осем в актива си.

В 4-ата минута “жълтата подводница” можеше да открие резултата, но Ян Облак се намеси чудесно при удар на Мой Гомес. В 19-ата минута Марио Гаспар пробва да изненада Облак, но вратарят на домакините спаси шута на бранителя.

Атлетико имаше превъзходство във владеенето на топката, но така и не успяваше да отправи точен удар. Футболистите на Симеоне пробваха няколко шутове от средна дистанция, но без успех.

През второто полувреме “дюшекчиите” имаха повече шансове за попадение, а най-добрата им възможност бе в 80-ата минута, когато удар на Диего Коста с глава мина над напречната греда.