google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Атлетико Мадирд допусна грешна стъпка в испанската Ла Лига, след като завърши наравно 0:0 при визитата си на новака Уеска в двубой от 4-ия кръг на първенството. Уругвайският нападател Луис Суарес стартира като титуляр и игра 62 минути, но не успя да помогне на “дюшекчиите” да спечелят трите точки.

Така след гръмката победа над Гранада с 6:1, когато Суарес отбеляза два гола като резерва, сега Атлетико разочарова и загуби точки в битката за място в челото на класирането. Тимът на Диего Симеоне остава непобеден след два изиграни мача в Примера Дивисион. Уеска пък записа трето реми от началото на сезона, като до момента взе точки от Виляреал и Валенсия, но загуби у дома от Кадис с 0:2 във втория кръг.

В тазвечершната среща Диего Симеоне заложи на Суарес и Жоао Феликс като титуляри в предни позиции. Това бе дебют за уругвайския нападател в стартовия състав на мадридчани след трансфера си от Барселона. На скамейката остана Диего Коста, който бе сред титулярите срещу Гранада в миналия кръг.

Суарес обаче нямаше шанс да се разпише в двубоя. Атлетико доминираше в мача, но успя да отправи само един точен удар. С пропуски за гостите се отличиха Маркос Йоренте, Жоао Желикс и Коке. Въпреки че Диего Коста се появи в игра през втората част, той също не успя да помогне на своя тим.

В следващия си мач Атлетико Мадрид приема Виляреал на 3 октомври и ще се стреми да се върне на победния път.