Бадр Хари тренира усилено за Адегбуи (ВИДЕО)

Прочетена:1231
Бадр Хари тренира усилено за Адегбуи (ВИДЕО) 1
0 0

Мароканската звезда на световния кикбокс Бадр Хари тренира солидно за битката срещу Бенджамин Адегбуи, която бе отложена в резултат на пандемията от Коронавирус. Лошото момче трябваше да се изправи срещу опонента си на 20-ти юни в Ротердам, но цялата бойна карта бе замразена за неопределено време. Въпреки това мароканецът гледа в перспектива и очакване за скорошен двубой. Формата на легендата става все по-добра с всеки изминал ден и въпреки тежките контузии, които Хари претърпя след двата двубоя слещу холандския звяр Рико Верхувен, тялото му изглежда, че отново влиза в необходимата кондиция за ударни битки на най-високо ниво.

Лошото момче все още няма победа на ринга на ГЛОРИ, въпреки атрактивните боеве, които направи. Той записа успех над Хесди Гергес, но по-късно даде положителна допин проба и боят беше обявен за несъстоял си. Хари направи взривяващи битки с Верхувен, но на два пъти си тръгна с травми – първият път дислокация на лакетната става спря мача в самото му начало, а вторият травма в крака принуди реферът да отсъди победа с технически нокаут за Верхувен, поради невъзможността на мароканеца да продължи. Рико обаче обеща да даде на свояп ротивник възможност за реванш – нещо, което Хари иска със сигурност. Преди това обаче той ще трябва да премине през няколко изпитания, за да промени посоката на статистиката си, която към този момент не е особено впечатляваща – 2 поредни агубени срещи и нито една победа за последните 5 години.

Разбира се, студените констатации на статистиката не могат да дадат възможност за обективна преценка в каква форма се намира Хари и дали края на невероятната му кариера е близо. Той все още е много силен физически, разполага с арсенал от тежки ударни комбинации и е способен да прати на пода между въжетата всеки, срещу когото се изправи. Големият въпрос обаче е дали мароканецът е способен да реши проблемът с травмите, които го преследват като сянка през последните няколко години. Мнозина експерти определиха физическото му състояние като амортизация в резултат от тежките битки през годините.

Хари обаче застава зад позицията, че все още може да се бие на най-високо ниво. Той няма да спре да преследва Верхувен преди този мач да се състои без медицинска или каквато и да било друга форма на принудително прекъсване. Вижте видео на вдъхновения Бадр, който няма търпение да спре отрицателната си статистика със скорошна победа срещу Адегбуи или когото  му предоставят обстоятелствата:

View this post on Instagram

#stayready

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

 

 

 

 

Сподели