Байерн Мюнхен иска да продаде някое от крилата си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Някой измежду Сане, Гнабри и Мане ще напусне тима през лятото

Отборът на Байерн Мюнхен е готов да се раздели с поне един от фланговите си футболисти, съобщава Флориан Плетенберг. По всяка вероятност баварците ще запазят Кингсли Коман, което означава, че един от Сане, Гнабри или Мане ще напусне тима.

Лерой Сане пристигна на “Алианц Арена” от английския Манчестър Сити през сезон 2020/2021. За него бяха платени 50 милиона евро. Той е един от основните футболисти на Байерн като през този сезон е записал 27 мача, в които се е разписал 7 пъти. За момента няма информация за интерес към Сане от други клубове, което означава, че той най-вероятно ще остане в Байерн Мюнхен.

Серж Гнабри е взел участие в повече мачове от Сане в Бундеслигата, но за сметка на това има по-малко игрови минути. Той се е разписал 9 пъти в 29 мача в Бундеслигата. Гнабри е щастлив в Байерн, където успя да възроди кариерата си и за сега няма намерение да напуска клуба.

Футболистът, който е най-сериозно застрашен от продажба е Садио Мане. Той пристигна от Ливърпул като заместник на Робърт Левандовски, но така и не успява да оправдае очакванията. Мане дори влезе в физически конфликт със Сане след поредния слаб мач на баварците. Тези факти могат да накарат ръководството на Байерн да се раздели със сенегалеца по-рано от планираното.