Байерн Мюнхен не се отказва от Кейн – изпрати подобрена оферта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Алианц Арена" имат желание да вземат английския нападател

Германският колос Байерн Мюнхен направи нова оферта за нападателя на Тотнъм – Хари Кейн. Изглеждаше така сякаш баварците ще се откажат от нападателя, след като през миналата седмица “шпорите” отклониха тяхна оферта, която уж бе финална. Ръководството на Байерн обаче направи оферта от 110 млн. евро плюс бонуси, която е с 10 млн. по-висока от предходното им предложение за Кейн.

В Байерн отлично знаят, че Кейн е поставил краен срок, в който трансферът да се осъществи. Това трябва да стане преди първия мач на Тотнъм за кампанията 2023/24 на Висшата лига. В неделя Тотнъм се изправя срещу Брентфорд. Баварският гранд продължава с опитите си да убеди ръководството на лондонския клуб да продаде звездния нападател.

На този етап обаче шансовете за постигане на сделка за трансфер на Кейн от Тотнъм в Байерн са малки. Президентът на лондонския клуб Даниел Леви почти сигурно ще отхвърли и това предложение, което ще означава, че Кейн ще остане в Тотнъм и през новия сезон. През следващото лято договорът на Кейн ще изтече и ако има желание, то може да напусне “шпорите” като свободен агент.