Байерн Мюнхен представи последните си две нови попълнения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Байерн Мюнхен представи последните си две нови попълнения – Ерик Максим Чупо-Мотинг и Буна Сар. Нападателят ще играе с №13 на гърба си, докато бранителят ще носи фланелката с номер 20.

Ерик Максим Чупо-Мотинг за последно игра в ПСЖ и напусна клуба като свободен агент. Той заяви, че ще помогне на баварците да изпълнят целите си със своите качества.

“Невероятна чест е да играя за толкова голям клуб. Мисля, че за да си възможно най-успешен, се нуждаеш от широк състав. В Париж имахме много голяма конкуренция в атака. За мен Роберт Левандовски е най-добрият нападател в света, но нито един нападател не може да вземе участие във всички срещи. Достатъчно самоуверен съм да кажа, че мога да помогна на тима с моите качества”, споделя Чупо-Мотинг.

“Изминалите няколко месеца наистина бяха натоварени. След като Байерн ми направи оферта, за мен беше голяма чест, това е настоящият победител в Шампионската лига. Байерн беше моят фаворит още преди финалния турнир на ШЛ. Те се представха впечатляващо в изминалите шест месеца. Щастлив съм, че сега съм тук. Исках да се завърна в Германия. Роден съм в Хамбург, а сега съм в Мюнхен, който също е хубав град”, каза нападателят.

Буна Сар пък сподели, че ще даде всичко от себе си да помогне на тима и е много щастлив, че именно Байерн ще бъде първият му клуб в чужбина.

“Впечатлението ми е отлично, това е първият ми опит в чужбина и съм много щастлив да бъда тук. Имам невроятни спомени от петте ми години в Марсилия. Имах множество добри моменти, а понякога и сълзливи такива, но те ми помогнаха да се развия като човек. Предсезонната контрола между двата тима беше ключов момент за мен и много съм щастлив, че съм тук. Бях посрещнат много добре в клуба и дано да спечелим много трофеи”, споделя бранителят.

Буна Сар каза още, че Байерн привлича голямо внимание като настоящ европейски шампион. Той е удовлетворен да играе на “Алианц Арена” и ще даде най-доброто от себе си, за да помогне на отбора.