Бакеро остана доволен от представянето срещу Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Видях много неща, които трябва да подобрим, но направихме и много неща добре", анализира той.

Старши треньор на Славия – Хосе Мария Бакеро, дебютира с успех начело на “белите”, след като отборът се наложи с минималното 1:0 като гост над Етър. Специалистът даде мнението си след края на мача и не скри, че е доволен от показаната игра.

“Като всеки отбор, който е новак, през първите 20-25 минути беше нормално те да играят добре. Бяха много опасни. Освен тези минути, ние се справихме добре. Започнахме да играем много по-спокойно, особено през втората част. Имахме 3-4 ситуации, при които можеше да се разпишем”, коментира Бакеро.

“Направихме много промени в концепцията на играта. Много съм доволен от футболистите. Бяхме агресивни. Видях много неща, които трябва да подобрим, но направихме и много неща добре. Доволен съм”, отчете той.

“Може би още следващата седмица ще подпишем с нов футболист. Доволен съм от качеството, което имаме. С президента и с клуба работим заедно и ще продължим да го правим. Много съм доволен от играчите. Винаги когато спечелиш, е по-лесно, но това не променя работата. Важен е не следващият мач, а че всички трябва да работим през следващата седмица, за да се подобрим”, сподели Бакеро.

Снимка: startphoto.bg