Бакеро: Победите ще дойдат ако продължаваме така
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Когато губиш винаги се търсят причините затова. Променихме формацията през второто полувреме и мисля, че това е адекватната система за този отбор. Логично е феновете да са ядосани и недоволни."

Хосе Мария Бакеро все пак бе доволен от показаната от играчите му продукция, въпреки поражението с 1:3 от Ботев (Пловдив) на стадион “Христо Ботев”. Испанецът е убеден, че ако “белите” продължат да играят така, резултатите ще дойдат.

“Създадохме ситуации, успяхме да отбелжим попадение (отменено б.а.), след това допуснахме някои грешки, но Ботев е отбор, който знае как да играе на контраатака. В психологически план играчите рухнаха. Успяхме да запазим самообладание и през второто полувреме показахме добро лице и имахме ситуации. Всичко в отбора в момента е до психологическото положение на футболистите. Аз си мисля, че играем добре, тренираме добре и ако продължим, резултатите ще дойдат”, започна Бакеро.

“Когато губиш винаги се търсят причините затова. Променихме формацията през второто полувреме и мисля, че това е адекватната система за този отбор. Логично е феновете да са ядосани и недоволни. Просто трябва да приемем ситуацията. Всичко е въпрос на време да се борим и да покажем добро психологическо състояние. Имахме някои цели за двубоите до момента, но за съжаление след мача с ЦСКА нещата отидоха в негативна серия и трябва да направим всичко възможно да печелим”, сподели испанецът.