Балъков на представянето си: За мен ЦСКА си е ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новакът в българското елитно първенство от следващия сезон – ЦСКА 1948, представи официално новия си наставник Красимир Баъков. Бившият селекционер на България получи подарък от клуба – тениска на отбора с №20 и неговото име.

Балъков сподели, че ЦСКА 1948 е нов и перспективен отбор. Той е имал доста разговори с ръководството на тима, като е бил заинтересован изключително много от проекта.

“Аз не искам и не смятам, че трябва да отговарям на въпроси относно спекулациите за ЦСКА. Интересува ме ЦСКА 1948 да се развива. Поставихме цел заедно с ръководството отборът да играе по-добър и по-качествен футбол с всеки мач. Не казваме, че сме в Първа лига, за да останем в елита, но не казваме, че сме в Първа лига, за да се борим с грандовете”, заяви Краси Балъков.

Балъков коментира и евентуално обединение в бъдеще с ЦСКА-София.

„Наясно съм, че трябва да се съобразявам с родния манталитет и може би ще има негативна нагласа у феновете, когато играем на „Българска армия“, но все пак съм професионален треньор. Така например, ако ме извикат в Левски, договорим се и ако видя перспектива, ще започна работа в клуба. За мен ЦСКА си е ЦСКА. Няма да крия, че от малък съм бил фен на ЦСКА и уважавам феновете на отбора. Ръководството на ЦСКА 1948 няма нищо против някой ден да се случи някакво обединение, но това зависи от феновете.“