Балъков остана разочарован от страхливата игра на футболистите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Септември влезе в серия от 9 загуби в последните 10 мача

Старши треньорът на Септември София Красимир Балъков коментира играта на своя тим. Столичани отстъпиха на Хебър в Пазарджик с 1:3.

“Необясними причини за мен. Не съм очаквал толкова страхливо да играем цялото първо полувреме, без агресия няма как да стане. Това е една от основните причини да загубим, играхме само едно полувреме. Имахме създадени голови ситуации, когато не вкарваш, а противникът ти бележи, губиш. Младост. Не искам да се оправдавам, но се вижда. Казваме им, че футбол със страх не се играе. Така беше в началото с Пирин, едно полувреме не стига. Не знам какво трябва да стане, че младите да разберат, че от първата минути трябва да се играе”, започна Балъков.

Позициите не трябва да се гледат още. Имаме още мачове, трябва да сме позитивни. Казах на футболистите, че главата трябва да е горе и се надявам, че следващия мач излизаме да играем от начало, няма нищо страшно, излизаш да играем футбол, никой нищо няма да ти направи. Следващият мач е финал за нас. Ще се опитаме да възстановим отбора по най-добрия начин, искаме да се върнем отново в битката. Ако загубим, вече може би почти няма да имаме шанс за оставане”, добави той.