Балъков отличи борбения дух на Черно море, очаква тежък мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Краси Балъков очаква оспорван двубой между ЦСКА 1948 и Черно море

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков даде интервю преди утрешната среща на столичани срещу Черно море на стадион “Тича” в среща от 11-ия кръг на първенството. Балъков отличи борбения дух на съперника, като заяви, че тимът на Илиан Илиев се бори до последната минута. Бившият треньор на ЦСКА 1948 заяви, че двата тима ще играят за победа.

“Излизаме за победа, но и съперникът ни ще излезе за победа. Очаквам интересен двубой, динамичен, ще има футбол и битка. Който влезе по-добре, може би ще се поздрави с победата. Надяваме се да бъдем ние. В този двубой имаме възможност да покажем, че и навън побеждаваме. Черно море се бие до последната минута, знаем как трябва да подходим срещу тях. Готови сме за битката на “Тича”. Черно море може да бъде агресивен отбор, въпрос на нагласа”, сподели Балъков.

“Ивайло Климентов е с травма, Георги Русев се възстановява по план, Галин Иванов тренира на 100%, Орачев и Чочев все още са назд с подготовката, Симеон беше болен, но вече тренира на пълни обороти. В тима няма заразени с коронавирус. Черно море прави бърз преход в атака, така че е нужно да реагираме бързо, иначе ще ни създадат проблеми. Да стискаме палци на нашите тимове в Лига Европа и да се надяваме, че все пак ще направят добро представяне”, заяви Бала пред журналистите.