Балъков: Равенство срещу Левски ще е като загуба за нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Свършихме много неща през тези дни и сме готови за двубоя с Левски", споделя Балъков

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков даде традиционната пресконференция преди предстоящия двубой на тима от efbet Лига. В неделя “червените” се изправят срещу Левски, като според Балъков равенството в този двубой ще се усети като загуба за ЦСКА 1948.

„Няма как да не бъдем готови за мача с Левски, както и за другите мачове, защото идната седмица е английска. Не разполгаме с много време да се подготвим. Свършихме много неща през тези дни и сме готови за предстоящия мач. Няма да е лесен двубой, но няма да е лесен и за съперника. Очакваме енергичен двубой и желание за победа от двата отбора”, коментира Балъков.

„Не си спомням dwuboq ot първия полусезон. Те имат различен стил, в Търново играха различно от мача с Монтана. Разучили сме ги, както и те нас. Всичко е въпрос и малко на късмет. Притеснения нямаме, анализирали сме техните силни страни. Ще се опитаме да се противопоставим на силните им страни, за да се поздравим с победата. При тях има колектив, затружни са и играят компактно. Борят се за всяка топка и ще трябва да ги респектираме. Искаме да се развиваме и всеки двубой излизаме за победа, а този с Левски – няма да прави изключение”.

„Разбрахме се да се опитаме да приключим с темата за Мартин Камбуров, тъй като той вече не е част от ЦСКА 1948. Заявих в началото, че Камбуров не може да бъде заместен ,тъй ащото той дълги години е голмайстор у нас и е гарант за голове. От тази гледна точка липсата му се усеща много, но философията на този клуб е ясна – 75% млади футболисти, които тепърва ще трябва да се развиват, да трупат опит и да се доказват”, заяви Бала.

„Виждам, че в нашия тим има желание, но не може да сравняваме футболист на 40 години с такъв на 20. По-малкият играч има нужда от опит и време, за да се научи на много неща”.

„Философията на нашия клуб е да развиваме много млади футболисти. Това дълги години не се прави в България и го правим ние. Нашето желание е колкото се може по-бързо да растем и да постигаме резултати. Манталитетът на тези млади футболисти да се „зарази” само от победи. Ние разчитаме на абсолютно всички футболисти без значение кой ще играе и кой не. Логично и нормално е в двубоя с Левски да играят едни, а три дни след това да дадем шанс на други. Целият кадър, който имаме, от 26-7 човека – на тях разчитаме изцяло”, заяви треньорът на ЦСКА 1948.