Добави коментар
Младен Кръстаич се спря на доста по-млади играчи в сравнение с избора на Ясен Петров, Дерменджиев и Балъков

Новият селекционер на България Младен Кръстаич започна с големите промени в тима още в първите мачове срещу Гибралтар и Северна Македония. Той ще разчита на много млади играчи, като много от тях дори не са записали минута за първия ни тим. Въпреки това, няма обяснение защо липсва Ивайло Чочев, който е най-добрият халф в efbet Лига и голмайстор на шампионата.

Нападателят на ЦСКА Радослав Кирилов е най-опитният в състава що се отнася до възраст, заедно с Антон Недялков. Селекцията на Кръстаич е млада, но и без никакъв опит по отношение на националния тим, отчита „Мач Телеграф“.

Деветима футболисти не са записали минута за представителния ни отбор – Иван Дюлгеров, Християн Петров, Матео Стаматов, Илия Груев, Иван Йорданов, Йони Стоянов, Никола Илиев, Мартин Петков и Георги Русев.

Група от 9 футболисти пък са записали между 1 и 10 срещи. Това са Даниел Наумов, Светослав Вуцов, Виктор Попов, Пламен Гълъбов, Янис Карабельов, Илиян Стефанов, Филип Кръстев, Мартин Минчев и Ради Кирилов.

Триото Петко Христов, Иван Турицов и Валентин Антов има межу 11-20 срещи с националния екип. На фона на статистиката на играчите в отбора, футболистите на Лудогорец Кирил Десподов и Антон Недялков изглеждат истински ветерани, съответно с 31 и 24 срещи за „лъвовете“.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 8 гласували