Добави коментар
Тенис турнирът Sofia Open и Световното по волейбол за младежи до 21 години са сред най-интересните събития

През 2021-ва година ще се проведат много значими спортни събития, като най-големите безспорно са Олимпийските игри в Токио и Европейското първенство по футбол. И двата големи спортни форума трябваше да се състоят през 2020 г., но бяха отложени заради пандемията от коронавирус.

Е, България няма да има честта да посрещне събития от такава величина, но все пак ще има много интересни спортни мероприятия, които предизвикват международен отзвук и се надяваме, че ще може максимален брой зрители да присъстват на тях.

Няколкото знаичми събития у нас ще бъдат в познатите спортове – ски, волейбол и тенис.

Банско ще бъде домакин на две големи състезания в алпийските ски – Световната купа (27-28 февруари) и световното за младежи до 21 г. (От 1 до 10 март).

Във волейбола ще бъдем домакини на световното за младежи до 21 години, като датите все още не са ясни. През новата година България ще бъде домакин и на европейското за жени заедно със Сърбия, Румъния и Хърватия. Двубоите ще бъдат през втората половина на август и началото на септември.

Вече стана ясно, че и през 2021 година ще се проведе тенис турнирът Sofia Open. В първите си сезони той се провеждаше в началото на годината, но от миналата година беше преместен през есента, като и през 2021-ва ще се проведе по това врее. Турнирът в София ще бъде от 27 септември до 3 октомври.

Добави коментар
Гласувай: