Български национал е все по-близо до трансфер в Норич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубът от Чемпиъншип иска да вземе Георги Русев възможно най-скоро

Българският национал и футболист на ЦСКА 1948 – Георги Русев, скоро може да има нов клуб и да продължи кариерата си в Англия. Тимът от Чемпиъншип Норич е засилил интереса си към крилото на столичния тим и иска да го привлече възможно най-скоро.

В английската преса се пише, че отборът на Норич се надява да постигне споразумение с „червените“ и сделката да бъде завършена в началото на август. Това означава, че Георги Русев може да подсили “канарчетата” още за първите кръгове от сезона. Кампанията в Чемпиъншип стартира на 4-ти август, а ден по-късно Норич открива сезона си с домакинство на Хъл Сити.

Норич има интерес и към друго крило – Райън Фрейзър, като иска да вземе него и Георги Русев в следващите седмици. Относно трансфера на българския национал, то няма информация за финансовите параметри на потенциалната сделка.

Георги Русев е основна фигура за отбора на ЦСКА 1948. Той е взел участие в 98 мача за ЦСКА 1948, в които е отбелязал 18 попадения. Русев оставя добро впечатление и с изявите си за националния тим на България.

Има голяма вероятност реваншът на ЦСКА 1948 срещу ФКСБ на румънска земя следващата седмица да бъде последният мач на Георги Русев с екипа на “червените”.