Добави коментар

Вчера Ботев (Пловдив) обяви, че клубът се разделя с две от водещите фигури в състава на Ферарио Спасов – капитанът Лъчезар Балтанов и опитният бранител Иван Бандаловски.

Подробности за изненадващия ход, последвал напускането и на Антонио Вутов, обаче не бяха огласени.

Преди малко обаче Балтанов, който е играч на Канарчетата от 2014 година, обяви в социалните мрежи, че не напуска „Коматево“ по свое желание….

Ето и изповедта на капитана на „жълто-черните“:

Раздяла се пише трудно, когато си тръгваш, но оставяш сърце… Ботев Пловдив се превърна в мои роден клуб, тук ми се случиха наи-хубавите неща, които се случват на човек. Тук намерих приятели, семеиство, усетих, какво е хората да те обичат и подкрепят. Аз си тръгвам с достоинство, макар НЕ по мое желание, заради две неща. На първо място, това е, че винаги съм бил честен и лоялен като професионалист и никога не си позволих да опетня името на отбора. На второ място, че винаги давах 100% от себе си, дори когато съм бил в слаба форма, дори когато ме обиждаха и обвиняваха, това е забравено.

На момчетата, които са мои братя благодаря с цялото си сърце, че бяха рамо до рамо с мен. На тези, които ще доидат след мен пожелавам да усетят топлината и обичта на феновете, както ние, когато спечелихме купата. На тези, заради, които си тръгвам, които се скриха зад мен и тези, които не ме харесват пожелавам търпение, за да разберат истината в живота и разум, за да различават лицемерието от доблеста. Не ми беше дадено да изиграя своя мач 200 с жълто-черния екип след само 6 мача… Както и да сбъдна мечтата си да изведа отбора на Колежа

Добави коментар
Гласувай: