Бандаловски: “Българският футбол е една страшна пародия!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бранителят на Ботев Пловдив Иван Бандаловски очевидно не успява да преглътне лесно загубата от Славия в снощния бараж в Лига Европа.

Още след края на двубоя, игран на стадиона в столичния стадион “Овча купел” Бандата се нахвърли срещу съдията Станислав Тодоров.

“Нямаше смисъл да идваме,” не скри разочарованието си защитникът. “Видяхте за какво става въпрос. То е просто смешно. Този тумор докато не се изтръгне от българския футбол…

“Ние вкарахме гол, той се уплаши да не вкараме втори. Казах му да е щастлив, ако вземе премия накрая. Той ми каза, че ако му дадат, ще вземе. Не знаем за какво играем. Третият отбор с най-много фенове в България, а те се подиграват с нас.”

Часове по-късно Бандаловски продължи своята атака в социалните мрежи, където тя вече прерастна в охулване на целия български футбол.

Ето и целия текст на Бандаловски:

“Бг Пародия. Такива тумори трябва да се изтръгнат от българския футбол. Лобита, съдии и да се сложат правилните хора. Това не може да продължава. Българският футбол става една страшна пародия и няколко човека определят какво да се случи. Тренираш, играеш, чупиш си краката и си даваш здравето и накрая дойде някой такъв клоун и ти плюе в лицето. Ботев е отбор с много фенове и не може да се подиграват с тях, както и с нашия труд. Смятам, че почти всички отбори са равностойни и такива помощи решават мачове и първенства не е първият и няма да е последният случай. Не говоря само за Ботев, а говоря генерално за Бг футбола. Успех на Славия и похвалното е, че играят български момчета с качества, това е пътят. Но по този начин не се помага нито на тях, нито като цяло на българския футбол! Като излезем в Европа с националния отбор и клубните отбори всичко лъсва… така че да се надяваме, че някой ден ще има промяна иначе ще си копаем дъното и това е.”