Бандаловски не спести нищо – разкри цялата истина за Ботев Пд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вчера бранителят Иван Бандаловски бе изгонен от Ботев Пловдив, след което обеща, че ще каже цялата истина за състоянието на “жълто-черните”. Бандата го направи преди минути като хвърли тежки обвинения към треньора на “канарчетата” Ферарио Спасов.

“Няма да крия нищо и ще кажа цялата истина. Ферарио Спасов взима огромна заплата – прибира по 15 хиляди лева на месец. Този треньор никога не поема отговорност. Ние не сме подготвени. Не знам накъде да тичаме по терена. Физически също не сме готови. Този треньор не си върши работата, а си изми ръцете с мен и Лъчо Балтанов”, коментира Бандаловски пред Спортал.

Бившият бранител на Партизан сподели, че бюджетът на пловдивчани е около 6 млн. лева на година, след като клубът разполага с между 400 и 500 хиляди лева месечно.

„В клуба не работят мъже. Изгониха мен и Лъчо Балтанов, защото сме по-опитни. Разчитат Тодор Неделев да бъде продаден. Сменя схемата и махат Работов, а аз играех по 90 минути. Изведнъж гръм от ясно не небе. Не сме получавали 3 заплати. Ръководство няма. Асен Караславов подаде оставката си, но няма кой да му я подпише. Пари няма, а и няма кой да даде”.

Бандаловски упрекна и част от феновете на Ботев: “Има 200-300 фена, които правят това нещо, а привържениците са много повече. Те изгониха Самуилов с транспаранти и скандирания. Същото направиха и с Палийски“, заяви Бандаловски.

Иван Бандаловски сподели още, че в клуба трябва се върне Георги Самуилов, ако ли не да се намери мощен спонсор. Бандата заяви, че атмосферата в Ботев е отровена, а реално има отбор, който да се бори за топ 4.

„Изключително съм разочарован от треньорското ръководство, защото уж бяха с нас. Бяхме отбор. Играха си двойна игра и само мислеха за заплатите. В съблекалнята няма респект към Ферарио Спасов, както и към Лилчо Арсов. Казват едно, а вършат друго. Изкупителните жертви сме аз, Лъчо Балтанов и Антонио Вутов. Тошко Неделев също биха го изгонили, но могат да го продадат. Той им е златната кокошка. В касата на клуба има около 20 000 лв. Чакат се пари от Интер за трансфера на Никола Илиев“, каза Бандаловски.