google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците искат да избегнат изненади при сделката с Жоао Феликс

Ръководството на Барселона не иска да губи време в преговорите с футболиста на Атлетико Мадрид Жоао Феликс, съобщава спортният журналист Алмейда. Каталунците обаче искат да привлекат Феликс под наем, а не за постоянно, тъй като те не разполагат с достатъчно средства.

Това обаче не би трябвало да бъде проблем за Атлети, тъй като Диего Симеоне вече е зачертал Феликс с дебелия флумастер и няма никакво намерение да го върне в състава си. Аржентинецът дори даде неговия номер 7 обратно на Антоан Гризман и започна да обмисля вариант за прекратяване на договора на португалеца по взаимно съгласие в случай, че той не си намери нов отбор.

Феликс игра в Челси под наем през миналия сезон, но явно не е оставил достатъчно добро впечатление на “Стамфорд Бридж”, за да бъде закупен за постоянно. Причината за това обаче може би не се дължи само на неговата игра, но и на треньорската рокада, която се осъществи в северен Лондон.

Така в момента от Феликс се интересуват само тимовете от Саудитска Арабия и Барселона. Каталунците обаче са предпочитаната дестинация от младия португалец. Те ще финансират сделката с него с парите от продажбата на Осман Дембеле. Преди това обаче те ще купят сънародника на Жоао Феликс, който носи същото име – Жоао Кансело.