Барса вече има нова цел – египетският крал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мохамед Салах напомни за удивителните си реализаторски способности, реализирайки хеттрик при победата на Ливърпул с 4:3 над Лийдс в първия кръг на Премиър Лийг.

Според публикации на Острова обаче кариерата на Eгипетския крал, както е популярен сред феновете на “Анфийлд”, може да продължи в по-южна и твърде популярна дестинация – Барселона.

Express твърди, че новият наставник на каталунците Роналд Куман вече е набелязал Салах за своя приоритетна цел.

Британското издание дори цитира легендарния футболист на Аякс Сяк Сварт – играчът с най-много участия в историята на амстердамския колос.

“Знам, че Куман го иска, а също знам, че и Салах би отишъл там,” споделя Мистър Аякс, един от близките приятели на Куман, пред voetbalzone.nl “Няма да разкривам подробности, просто повярвайте на това, което ви казвам.”

В последните години Барселона направи серия покупки от Ливърпул, включително шумните трансфери на Филипе Коутиньо, Луис Суарес и Хавиер Масчерано.

Напоследък пък усилено се говори, че халфът на Червените и сънародник на Куман – Джини Вайналдум, също е на крачка от трансфер на “Камп Ноу”, като дори Христо Стоичков го обяви за новата “осмица” на Барса.

Информациите за Салах се появяват в деня, в който звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе – един от големите почитатели на Юрген Клоп, обяви, че ще напусне френската столица идното лято…