Добави коментар

Звездата на Барселона Лионел Меси може да пропусне завръщането на Ла Лига орез следващата седмица. Има опасения, че иконата на клуба може да има оток на десния крак, като TV3 в Испания съобщава, че проблемът може да бъде по-сериозен, отколкото треньорите в тима първоначално очакваха.

Меси пропусна тренировките в сряда като предпазна мярка, но може да остане поне една седмица извън тренировъчния процес, докато съотборниците му се подготвят за завръщането на Ла Лига следващия уикенд.

“Каталунците”  се изправят срещу Майорка в първия си мач от март насам и след това ще изиграят 11 мача за пет седмици, докато сезон 2019/20 приключи.

Меси говори за пандемията от коронавирус през последните месеци, като първоначално призова испанските граждани да си мият ръцете и да останат в безопасност.

И аржентинецът признава, че се притеснява, че вирусът може да засегне футболът завинаги.

“Почти всички сме оставени със съмнение какъв ще бъде светът след всичко, което се случи”, каза Меси пред El Pais.

„Отвъд блокирането и ситуацията, която ни изненада, много хора изживяха наистина тежък период, защото тази ситуация ги засегна по някакъв начин, като някои хора загубиха роднини и приятели и дори не можаха да се сбогуват с тях”, заяви Меси.

“Футболът никога няма да бъде същият. Но не само футболът. Мисля, че животът като цяло никога няма да бъде същият”, каза още аржентинецът.

Добави коментар