google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Халфът на Наполи Фабиан Руис е обект на интерес от страна на испанските грандове Барселона и Реал Мадрид, които са заинтересовани да го привлекат през 2021 г. “Каталунците” и “белият балет” със сигурност искат да върнат испанския полузащитник обратно в родината му в сегашния трансферен прозорец, но средствата им за трансфери обаче са по-малко по време на пандемията от коронавирус. Дори и големите клубове ще бъдат принудени да овладеят амбицията си за привличане на нови играчи. Така Руис почти сигурно ще остане в Наполи през новия сезон.

Агентът на футболиста Мигел Алфаро заяви за Калчомеркатато: „Барса и Реал Мадрид се интересуват от Фабиан и ще се опитат да го вземат през 2021 г. Не бързаме да вземаме решение, той се ангажира и дава всичко от себе си, където и да играе, неговият отбор знае това”.

“Не искаме да бързаме с нещата, когато вземаме решение. Наполи знае как мислим. Във всеки случай важното е, че Фабиан се представя по най-добрия възможен начин”, добавя агента на играча.

Мигел Алфоро работи и с плеймейкърът на Лацио – Луис Алберто, като 27-годишният футболист също хваща окото на големите клубове в цяла Европа. Той също няма да отиде никъде това лято, според ръководителите на “орлите”. Агентът на играча сподели:

“Луис Алберто и Лацио обявиха публично намерението си да намерят споразумение за подновяването на неговия договор. Предизвикателството Шампионска лига му доставя голям ентусиазъм и клубът възнамерява да даде правилните условия на най-добрия №10 в лигата. Луис израсна с Лацио, но Лацио също израсна с Луис. Той намери зрелостта и увереността да стане един от най-добрите плеймейкъри в Европа и да се присъедини към испанския национален отбор.”