Барселона няма да прави изходящи трансфери през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците не мислят да се разделят с нито един от играчите си през зимната пауза

Ръководството на Барселона има твърда позиция, че няма да се раздели с нито един от своите футболисти в първия отбор по време на януарския трансферен прозорец.

„Каталунците” са на мнение, че съставът им е твърде малък и не могат да си позволят да се разделят с играчи и да нямат необходимата бройка футболисти за ротации през втората половина на кампанията. На няколко пъти през сезона треньорският щаб на Барса разчиташе на футболисти от школата на тима, за да попълнят групата за мачовете си от Ла Лига. Дори някои от тях се включиха с попадения и помогнаха на тима да спечели точки.

От Барселона не изключват възможността да привлекат нови попълнения през зимната. Въпреки това наставникът Шави Ернандес и спортният директор Деко са категорични, че не могат да си позволят продажби през януари. В Испания се спекулира, че желание да напуснат каталунския гранд проявяват крилото Феран Торес и защитникът Маркос Алонсо. Бразилският национал Рафиня също често е свързван със завръщане във Висшата лига на Англия.