Барселона обмисля трансфер на Уилфред Ндиди
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците с интерес към 26-годишния полузащитник на Лестър Сити

Според информация на Caught Offside, халфът Уилфред Ндиди е обект на интерес от Барселона. Каталунският гигант търси опорен полузащитник, към който да се насочи през летния трансферен прозорец на 2024 г. И полузащитникът на Лестър Сити се очертава като една от техните цели за следващата година.

Уилфред Ндиди е представлявал много малко клубове по време на професионалната си кариера. Нигерийският национал прекарва годините си като юноша в родината си. Първият му опит в Европа дойде с Генк, където прекара две години. 26-годишният играч се присъедини към Лестър Сити през януари 2017 г. и постигна големи успехи през последните шест години и половина. Ндиди беше един от най-добрите полузащитници във Висшата лига преди изпадането на Лестър в Чемпиъншип. Но той остана при “лисиците” след летния трансферен прозорец, въпреки че медиите го свързваха с клубове като Ливърпул.

Играчът се представq добре през този сезон, записвайки три гола и една асистенция в десет двубоя за Лестър. Но ситуацията с договора на Ндиди води до безпокойство в тима от “Кинг Пауър Стейдиъм”, тъй като той е в последните месеци от договора си. Това привлече вниманието на няколко големи европейски клуба, включително Барселона.

Ориол Ромеу и Илкай Гюндоган са от грешната страна на 30 и са в залеза на кариерата си. Затова Барса търси нов по-млад халф, а Ндиди би бил добър трансфер за тях при това като свободен агент.