Барселона отново гледа към Агуеро за заместник на Лионел Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците ще се опитат да вземат звездата на Ман Сити без пари през лятото

Аржентинският нападател на Манчестър Сити – Серхио Агуеро, е желан от Барселона, пише „Sun“. 32-годишният голаджия има договор с “гражданите” до лятото, така че вече може да преговаря свободно с други клубове за безплатен трансфер.

Каталунците със сигурност имат интерес да вземат Агуеро без пари през лятото. Именно това е накарало отбора на Барселона да следи ситуацията с аржентиския нападател и те ше искат да върнат бившия нападател на Атлетико Мадрид в Примера Дивисион.

В момента Агуеро очаква нова оферта от Ман Сити, където е вече цели девет години. Той не взе участие в снощния мач на отбора срещу Брайтън, както и в мача с неделя с Кристъл Палас, защото е в самоизолация, след като е бил в близък контакт със заразен от COVID-19.

Серхио Агуеро е водещият реализатор на „гражданите“ за всички времена, но е възможно да напусне клуба през лятото. Към него има интерес не само от Барса, тъй като е следен и от френския шампион Пари Сен Жермен.

Отборът на Манчестър Сити има голям интерес към аржентинската звезда на Барселона – Лионел Меси, който също има договор до лятото. Това повдига въпроси относно евентуална размяна на двамата аржентинци след края на сезона.

Серхио Агуеро спечели четири титли във Висшата лига и още много други трофеи на английската сцена на „Етихад“.